ADR Center România poate ajuta la proiectarea și gestionarea eficientă a disputelor publice, în special a celor referitoare la impactul asupra mediului și comunității, acces la apă, gestionarea resurselor naturale, dezvoltarea afacerilor, transport, educație, asistență medicală sau reglementarea și utilizarea terenurilor.

Creșterea exponențială a demografiei, comunicării și utilizării tehnologiei au determinat o nevoie de mai multă transparență, responsabilitate și luarea deciziilor bazate pe colaborare. Acest lucru necesită noi abordări atunci când vine vorba de interacțiunea dintre factorii de decizie și public, inclusiv modul în care publicul este informat și consultat cu privire la noile decizii cu privire la politicile publice.

Mediatorii noștri sunt profesioniști recunoscuți în acest domeniu, cu o experiență vastă în gestionarea conflictelor sensibile, complexe și mai multe părți, specifice sectorului public. Mai mult, având în vedere diversitatea culturală și disponibilitatea locală, mediatorii noștri au capacitatea de a înțelege și de a folosi dimensiunea culturală a disputelor pe care le mediază.

Utilizarea soluționării disputelor publice, sau a disputelor de politici publice, nu numai că reduce riscurile, costurile și întârzierile, dar crește probabilitatea de a ajunge la o soluționare comună acceptabilă a factorilor interesați.

Faceți clic aici pentru a accesa lista mediatorilor ADR Center România.