ADR pentru firme de avocați
ADR Center România poate ajuta firmele de avocatură să dezvolte și să administreze programe ADR menite să rezolve sau să stingă disputele. Pentru detalii, click aici.


Mecanisme de gestionare a petițiilor
ADR Center România poate proiecta, implementa și monitoriza un mecanism de gestionare a petițiilor care va oferi un spațiu sigur pentru transmiterea și discutarea petițiilor și un proces corect și eficient de gestionare a acestora, care caută să identifice remedii, să determine acțiuni adecvate, să stimuleze schimbări pozitive și să îmbunătățească rezultatele proiectelor. Pentru detalii, click aici.


Soluționarea Disputelor Publice
ADR Center România poate ajuta la proiectarea și gestionarea eficientă a disputelor publice, în special a celor referitoare la impactul asupra mediului și comunității, acces la apă, gestionarea resurselor naturale, dezvoltarea afacerilor, transport, educație, asistență medicală sau reglementarea și utilizarea terenurilor. Pentru detalii, click aici.


Mediere companie-comunitate
Prin acest tip de program, ADR Center România va sprijini companiile, comunitățile și alte părți interesate în prevenirea, gestionarea, transformarea sau soluționarea disputelor legate de impactul social și impactul asupra mediului al proiectelor sectorului privat. Strategiile noastre de intervenție ar putea include creșterea capacității, examinarea faptelor sau proiectarea și gestionarea platformelor de dialog între companie și comunitate. Pentru detalii, click aici.


Mediere transfrontalieră ADR Center Global
Bazat pe 20 de ani de experiență, ADR Center Global este primul furnizor de mediere cu adevărat internațional, cu un tablou global de mediatori care poate ajuta firmele de avocatură, multinaționale și organizații internaționale cu programe și servicii ADR. Pentru detalii, click aici.