Aveți nevoie de ajutor pentru soluționarea unui litigiu civil sau comercial transfrontalier?

Prin intermediul grupului său internațional de mediatori și cu ajutorul Platformei Online de Gestionare a Cazurilor, ADR Center Global oferă servicii pentru rezolvarea litigiilor civile și comerciale transfrontaliere.

Bazat pe 20 de ani de experiență, ADR Center Global este primul furnizor de mediere cu adevărat internațional, cu un tablou global de mediatori care poate ajuta firmele de avocatură, multinaționale și organizații internaționale cu programe și servicii ADR.

Toate birourile naționale asociate cu ADR Center Global au același standard înalt de calitate în serviciile de mediere și setul de reguli pentru mediere transfrontalieră.

Sediul ADR Center Global este la Roma (Italia).

7 MOTIVE PENTRU ALEGEREA ADR Center Global

  1. ADR Center Global este un furnizor de servicii ADR specializat în medieri transfrontaliere, procese de dialog și programe ADR pentru organizații internaționale și firme de avocatură. ADR Center Global lucrează cu o rețea internațională de mediatori profesioniști, situată într-o serie de țări și continente, acoperind o gamă largă de domenii de aplicare.
  2. Biroul din Roma al ADR Center Global gestionează peste 5000 de medieri în fiecare an. Platforma Online de Gestionare a Cazurilor este dedicată să asiste avocații și părțile de la  depunerea cererii de mediere, invitarea celeilalte părți, organizarea ședințelor preliminare și următoarele sesiuni de mediere și alegerea celui mai potrivit mediator.
  3. ADR Center Global beneficiază de un grup dinamic de experți mediatori selectați cu atenție, de diferite naționalități, care vorbesc diferite limbi și au capacitatea de a înțelege și de a opera în contextul local. Având în vedere faptul că mediatorii noștri sunt nativii țărilor în care lucrează, aceștia pot lucra în parametrii culturali ai partidelor și au o cunoaștere solidă a legilor, reglementărilor, normelor, limbilor locale și procedurilor informale locale („obiceiurile pământului”) .
  4. ADR Center Global are o rețea de Centre de Soluționare, cu birouri locale de mediere, așa cum este și ADR Center România, care asigură aceeași calitate ridicată a serviciilor din întreaga lume. Ședințele de mediere pot fi organizate la Centrele de Soluționare sau într-o altă locație convenabilă, convenită de părți.
  5. ADR Center Global folosește o „Ședință Preliminară de Mediere” cu un mediator sau cu un manager de caz pentru ca părțile și consilierii acestora să exploreze toate opțiunile și să se pună de acord cu privire la mediator - dacă nu este deja desemnat -, costuri și logistica procesului. ADR Center Global oferă un model de mediere care este sensibil cultural, personalizabil pentru nevoile și la solicitările clienților noștri.
  6. ADR Center Global respectă standardele de cod de conduită, etică și bune practici acceptate la nivel internațional. Utilizează un set de Reguli de Mediere Transfrontalieră cu criterii clare pentru a gestiona procesul și pentru a determina costurile procedurii înainte de începerea acestuia. ADR Center Global utilizează o politică de costuri transparentă și flexibilă, adaptată condițiilor locale, capacităților financiare ale clientului și complexității cazurilor.
  7. ADR Center Global ajută companiile, organizațiile internaționale, firmele de consultanță sau firmele de avocatură să proiecteze și să implementeze programe ADR pentru a preveni, gestiona și rezolva litigiile la locul de muncă, cu furnizorii, clienții, comunitățile și partenerii de afaceri.

Pentru a accesa site-ul ADR Center Global, faceți clic aici.