Cerere mediere
Vrei să depui o cerere pentru servicii de mediere? Dacă sunteți interesat să vă mediați disputa, faceți clic aici.


Reguli de Mediere
Pe lângă cadrul legal al medierii din România, ADR Center România a ridicat nivelul de calitate și a adoptat regulile proprii de mediere. Acest lucru este important deoarece toate medierile pe care le organizăm sunt guvernate atât de lege cât și de propriile noastre reguli de mediere. Prin urmare, clienții noștri pot fi siguri că ADR Center România este nu numai o organizație sensibilă la calitatea serviciilor de mediere, ci și responsabilă pentru aceasta. Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre Regulile de Mediere ale ADR Center România, faceți clic aici.


Etape și costuri
ADR Center România are o abordare simplă asupra procesului de mediere – colaborăm cu părțile pentru a proiecta și agrea un proces echilibrat și acceptabil pentru acestea. Influența noastră asupra procesului depinde de acordul și preferințele părților, dar este ideal ca părțile să se implice în proiectarea procesului pentru că atunci este ”al lor”. De asemenea, există costuri asociate cu medierile ADR Center România, ca și cu orice alt furnizor de servicii. Cu toate acestea, cu excepția taxei de înregistrare a cererii de mediere, nu se percep taxe până la confirmarea faptului că toate părțile acceptă medierea. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre abordarea noastră privind procesul de mediere și costurile anticipate, faceți clic aici.


Beneficii mediere
Medierea are multe beneficii. Acestea se referă la controlul asupra procesului și asupra rezultatelor sale, utilizarea eficientă a resurselor (timp, bani), gestionarea riscurilor, confidențialitatea, autodeterminarea, rata ridicată a respectării acordului de mediere și multe altele. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre beneficiile medierii, faceți clic aici.


Mediere pentru avocați
Avocații sunt conștienți mai mult decât oricine că o soluție negociată este de obicei mai satisfăcătoare, mai eficientă, mai viabilă, mai flexibilă și mai durabilă decât o hotărâre judecătorească. Prin urmare, avocații pot utiliza o varietate de instrumente pentru a-și ajuta clienții să-și rezolve problemele, iar negocierea, concilierea și medierea sunt unele dintre acestea. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre avocați și ”mediation advocacy”, dați clic aici.


Mediere online
Nu este întotdeauna ușor să reunim părțile într-un singur loc, fie că este masa negocierii sau sala de judecată. Costurile sau disponibilitatea de timp sunt factori adesea luați în considerare. În același timp, dezechilibrul de putere dintre părți și lipsa unor reguli de bază adecvate afectează durabilitatea proceselor de negociere care tind să fie scurte și formale (o scurtă întâlnire, un email). Toate aceste dificultăți pot fi abordate în mod corespunzător cu mediere online. Mai multe despre abordarea ADR din România a medierii online, aici.


Clauza de mediere
Includerea în contract a unei clauze specifice privind medierea neînțelegerilor care pot apărea în interpretarea sau derularea contractului a devenit un aspect de importanță fundamentală. Dacă sunteți interesat să introduceți clauza de mediere ADR Center România într-un contract, faceți clic aici.


User Feedback
ADR Center România este foarte interesat să primească feedback de la utilizatorii serviciilor noastre de mediere. Fie că este o satisfacție mare sau dimpotrivă, vrem să știm și să acționăm în consecință. Începeți făcând clic aici.